Ph.d. på INF – Københavns Universitet

INF > Ph.d.

Ph.d. på INF

Ph.d.-projekterne på INF afspejler instituttets multidisciplinære forskningsprofil. Projekterne vil typisk diskutere forholdet mellem digitale systemer og teknologier og mennesker, kultur og samfund.

Ph.d.-uddannelsen er en 3-årig forskeruddannelse, som man kan søge, hvis man har en relevant kandidatuddannelse, som er anerkendt af Styrelsen for Universiteter og Internationalisering. Som ph.d.-studerende arbejder man på et selvstændigt forskningsprojekt, der dog også kan indgå i et større forskningsprojekt. Ph.d.-projekterne er højt værdsatte bidrag til den samlede forskning på instituttet. 

Forskeruddannelsen på INF

Kernen i et ph.d.-forløb er det individuelle forskningsprojekt og den afsluttende afhandling. I ph.d.-forløbet indgår også undervisning, formidling, forskningsadministration af forskellig art, og man skal som ph.d.-studerende deltage i et antal ph.d.-kurser, ligesom ophold ved andre forskningsinstitutioner i udlandet anbefales.

Som ph.d.-studerende under fakultetets ph.d.-uddannelse er man sikret kvalificeret og professionel feedback, og man kan trække på højt estimerede forskeres kompetencer gennem vejledning, gæsteophold på udenlandske forskningsinstitutioner og som deltager i internationale konferencer, seminarer, masterclasses og andre faglige arrangementer.

Instituttet giver desuden mulighed for, at ph.d.-studerende kan præsentere og diskutere sin forskning gennem deltagelse i en af instituttets forskningsgrupper. Endelig er der på instituttet mulighed for at afholde et WIP-seminar et års tid før aflevering for at understøtte den endelige afhandlings kvalitet.

Fakultetets ph.d.-skole

Ph.d.-uddannelsen er en del af Ph.d.-skolen på Det Humanistiske Fakultet. På  Ph.d.-skolens hjemmeside kan du finde alle relevante oplysninger om, hvordan man kan ansøge om at blive ph.d.-studerende på fakultetet, herunder på INF. Der er også en fyldig oversigt over ph.d.-uddannelsens struktur og elementer, regler og bekendtgørelser mm.

Instituttet arrangerer fagspecifikke ph.d.-kurser, der udbydes og administreres af Det Humanistiske Fakultetets Ph.d.-skole. Kurserne opslås på  den nationale database over ph.d.-kurser udbudt af danske universiteter

Ph.d.-koordinator på INF

Instituttet har udpeget en ph.d.-koordinatorer, som kan give en introduktion til instituttet, foreslå kurser, hjælpe med at arrangere præforsvar mv. 
-   Lektor Laura Skouvig

Ph.d.-studerende på INF 

NavnTitelTelefonE-mail
Einarsson, Arni MárPh.d.-stipendiat +45 353-35409E-mail
Engström, LisaPh.d.-stipendiat +45 353-21314E-mail
Jensen, Susanne KroghPh.d.-stipendiat  E-mail
Kapsch, Patrick HeibergPh.d.-stipendiat +45 353-23134E-mail
Lapenta, Gry HasselbalchPh.d.-stipendiat +45 353-21363E-mail
Lin, Yu-TzuPh.d.-stipendiat +45 353-21465E-mail
Mathiasson, Mia HøjPh.d.-stipendiat +45 353-21304E-mail
Myrczik, Eva PinaPh.d.-stipendiat +45 353-21373E-mail
Søilen, Karen Louise GrovaPh.d.-stipendiat +45 353-30228E-mail
Wang, YajiePh.d.-stipendiat  E-mail