Om INF Biblioteket – Københavns Universitet

INF > Bibliotek > Om INF Biblioteket

Om INF Biblioteket

De primære brugere af INF Biblioteket (tidligere, før 1-12-2017: IVA Biblioteket) er studerende, forskere og undervisere på Institut for Informationsstudier, men alle er velkomne.

Biblioteket på Institut for Informationsstudier (INF) har specialiseret sig i kultur, biblioteks- og informationsvidenskabeligt materiale og har over en årrække opbygget en samling, der omfatter omkring 60.000  titler indenfor disse fag og tilgrænsende områder. En del af materialet kan dog ikke hjemlånes, for eksempel tidsskrifterne. Du kan læse om de forskellige samlinger, om de særlige materialer og lære mere om INF Biblioteket.

Nyindkøb tager afsæt i studier og forskning på Institut for Informationsstudier. Du er meget velkommen til at give forslag til indkøb. Her er blanket for KU ansatte, og her er en blanket for studerende.

Vi på INF Biblioteket prøver at give hjælp til selvhjælp, så du selv kan finde de materialer, du vil bruge. Sig det til os, hvis vi kan forbedre formidlingen, og sig bare til hvis der for eksempel mangler noget i vores FAQ - fortegnelse over hyppige spørgsmål.

Ansatte og studerende

Som studerende eller ansat på KU / INF har du adgang til en række elektroniske og fysiske ressourcer via Rex, katalogen indeholder mange elektroniske bøger, tidsskrifter og artikler. Kig også på vores liste over databaser, hvis du er i gang med at specialisere dig.
  
Leder du efter e-tidsskrifter, skal du være opmærksom på, at du kun har adgang til vores betalingsbelagte e-ressourcer, hvis du enten er ansat eller studerende hos KU. Du får adgang hjemmefra ved at logge ind i Rex.
 
Du skal melde dig ind i KUB for at kunne låne bøger hos os. Du skal fremvise legitimation for at kunne låne. Kontakt personalet for at få åbnet dit lånerID. Lånetiden er 1 måned.