IVA-instagrammers – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

INF > Nyheder > IVA-instagrammers

27. juni 2017

IVA-instagrammers

KAMPAGNE

Hvorfor valgte jeg uddannelsen? Hvilke fag har man? Hvilke undervisere får man? Hvordan er studiemiljøet? Studerende overtager IVAs Instagram-profil frem til ansøgningsfristen for kvote 1.

Maria Sofie, Signe, Oskar, Mie og Morten er i øjeblikket super aktive på IVAs Instagram-profil. Som en del af dette års rekrutteringskampagne overtager de på skift profilen og poster erfaringer fra studiet lige fra valg af uddannelsen til info om fag, studiemiljø, studiejob og praktik.

En række undervisere præsenterer også sig selv i små videoer, hvor de fortæller om deres undervisning og forskning.

Idéen med kampagnen er at sprede budskabet til så mange som muligt, så tøv ikke med at besøge IVAs profil og give billederne/videoerne et like – på den måde kan du også hjælpe med at øge opmærksomheden omkring uddannelsen. Kommer du evt. fra et bibliotek med egen Instagram-profil, så må du også meget gerne re-poste :)

I denne uge kan du følge Mie, der her fortæller, hvad der motiverede hende til at deltage i kampagnen:

Min sociale medie-rutine

"Instagram er for mig en fast del af min 'sociale medie-rutine'. Jeg tjekker den i samme omgang, som jeg tjekker Facebook og Snapchat, og jeg poster billeder ca. en gang om ugen, så da jeg blev spurgt, om jeg ville overtage IVAs profil for en uges tid, var min umiddelbare reaktion: JA!

Her på det sidste er en del veninder, der skal søge uddannelse, kommet til mig for at bede om råd. Med IVAs Instagram-profil har jeg fået lov til at vise de mange forskellige sider, der findes ved at studere informationsvidenskab og kulturformidling, og derudover har det også givet mig stof til eftertanke, for hvad er det lige præcist, som er så fedt ved at studere? Og hvordan viser jeg det på et billede?

Ved at lade os studerende styre Instagram-profilen, kommer budskabet bag profilen i øjenhøjde, og det er noget, som jeg selv ledte efter, da jeg søgte uddannelse."

- Mie Pedersen, 4. semester

Signe, der overtog profilen i 2. uge af kampagnen, har også nydt at være med:

Et spændende nedkog

"For mig er det sjove ved at være med, at man lige får reflekteret en ekstra gang over, hvad det er for nogle ting, man går og laver på studiet – og hvad det kan bruges til. Når man koger det bedste af studiet ned til et par billeder og lidt tekst, er det sjovt at se, hvad vi hver især får ud af det. Og jeg synes, at det hele ser ret tillokkende ud.

Selv om det at være studerende ikke er lutter lagkage, så er det virkelig givende, sjovt, spændende, lærerigt osv. Ligesom livet vel. Men hvis jeg for to år siden vidste, hvad jeg havde lært og lavede lige nu, så havde jeg nok ikke været så langsom til at søge ind på IVA."

- Signe Bugge Schou, 4. semester